top of page

Rittkortesjen er satt opp med diverse kjøretøy både foran og bak rytterne.

 

Når bilen med rødt flagg passerer de ulike punktene, stenges løypen helt for trafikk.

 

Når bilen med grønt flagg passerer, vil veien igjen ble åpnet for medgående og kryssende trafikk. De fleste strekninger er stengt for kjøring mot rittets retning under hele rittet, og vi ber om forståelse for dette. Vi vil gjøre det vi kan for å få til en så smidig avvikling som mulig, uten at dette går på bekostning av rytternes og publikums sikkerhet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lillehammer GP

Det må uansett påregnes ventetid i perioden 10.00 – 14.30 og vi anmoder om at de som av ulike grunner må nå frem til et gitt tidspunkt, beregner litt ekstra god tid denne dagen. Vi antar at det vil bli et opphold opp ca. 15 minutter når kortesjen passerer, men dette kan variere. Trafikk mot rittet vil på enkelte strekninger stenges over en lengre periode.

For oversikt over hvor løypen går, klikk her: https://www.udw.no/lillehammer-gp2022

For oversikt over passeringstidspunkter, klikk her: Passeringer Lillehammer GP

_____________

Gylne Gutuer

Det må uansett påregnes ventetid i perioden 10.00 – 14.30 og vi anmoder om at de som av ulike grunner må nå frem til et gitt tidspunkt, beregner litt ekstra god tid denne dagen. Vi antar at det vil bli et opphold opp ca. 15 minutter når kortesjen passerer, men dette kan variere. Enkelte steder blir veiene stengt i en lengre periode i begge retninger. Størstedelen av runden som går i Stange vestbygd vil bli skiltet Innkjøring forbudt mot rittets retning i perioden 11.30-14.30. Vi gjør det vi kan for å få til en så smidig avvikling som mulig, uten at dette går på bekostning av rytternes og publikums sikkerhet. Våre løypevakter vil veilede øvrig trafikk.

For oversikt over hvor løypen går, klikk her: https://www.udw.no/gylne-gutuer2022

For oversikt over passeringstidspunkter, klikk her: Passeringer Gylne Gutuer

bottom of page